Pensioenadvies en -consultancy

De best passende pensioenregeling voor uw werknemers, bij de best passende pensioenuitvoerder. Voor nu én in de toekomst. Dat is onze uitdaging en W&A Pensioenconsultants helpt u als werkgever hierbij. Zowel bij het advies als bij de inkoop van de pensioenregeling. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw wensen, voorwaarden en de kosten.  

Uw werknemers beslissen mee met de pensioenregeling, via de ondernemersraad of personeelsvereniging. Wij betrekken de werknemers altijd bij het ontwerp en de invoering van de pensioenregeling. Nadat de pensioenregeling is ingevoerd of aangepast, dan verzorgen wij de toelichting en de uitleg aan de werknemers.

Onze kracht is dat we de moeilijke materie van pensioen eenvoudig kunnen houden. Zodat u als werkgever, maar zeker de werknemers het goed begrijpen. Hiermee wordt de waarde van deze arbeidsvoorwaarde voor alle betrokkenen duidelijk. Pensioen is tenslotte de duurste secundaire arbeidsvoorwaarde, dus het op waarde inschatten van deze beloning door de deelnemers is belangrijk.