Professionals

Als adviseur wilt u uw klant zo goed mogelijk adviseren. Indien hierbij pensioenvraagstukken aan de orde komen, kan het waardevol zijn om met een pensioenprofessional te overleggen. Indien een verzekeringspolis aanwezig is waarbij de Wet op het financieel toezicht geldt, is overleg met een Wft gecertificeerd pensioenadviseur zelfs noodzakelijk. W&A Pensioenconsultants beschikt over alle benodigde vergunningen en certificaten voor pensioenadvies voor uw klanten.

Accountants en belastingadviseurs

Als accountant of belastingadviseur komt u regelmatig in aanraking met pensioenvraagstukken van uw klant. Of dit nu een collectief pensioen voor werknemers is, een premievrij pensioen in eigen beheer of een stamrecht is, W&A Pensioenconsultants helpt u graag en deskundig bij het adviseren en begeleiden van uw klant.

Advocaten

Pensioen is steeds vaker onderwerp bij werknemersconflicten of scheidingen. Deskundigheid en ervaring zijn in deze situaties erg belangrijk om tot een goede oplossing voor beide partijen te komen. Onze jarenlange ervaring bij scheidingszaken en werknemersconflicten voorkomt vaak erger en leidt doorgaans tot goede oplossingen.

Assurantie tussenpersonen

Als pensioen niet tot uw kernactiviteit behoort dan is het fijn als u een deskundig pensioenadviseur kunt raadplegen. Wij kunnen op de achtergrond voor uw klant werken maar, indien gewenst, ook direct met uw klant. Het maakt hierbij niet uit of het een individueel pensioen voor een werknemer of ondernemer is, of een vraagstuk van een werkgever rond een collectief pensioen voor zijn werknemers.